Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!
Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!

Informatievoorziening door middel van training en voorlichting.

 

Overige Projecten

Supreme sanitary pads - Malawi
Supreme sanitary pads - Malawi

Onze social business in herbruikbaar maandverband maakt het voor veel meisjes weer mogelijk om volledig te participeren aan het dagelijks leven.

 

Malawi Projecten

Economisch onafhankelijk worden door ondernemerschap
Economisch onafhankelijk worden door ondernemerschap

Het ondersteunen van kleine ondernemers in ontwikkelingslanden betaalt zich uit. Deze ondernemers kunnen hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school sturen.

 

Suriname Projecten

Hulp om te ontwikkelen

Stichting LMStandard Supports heeft de overtuiging dat mensen in armoede een behoefte hebben om eigen problemen zo veel mogelijk zelf op te lossen, maar dat hier vaak de middelen, kennis en mogelijkheden voor ontbreken. De Stichting heeft ten doel om deze veerkrachtige mensen in ontwikkelingslanden te steunen in hun ontwikkeling naar zelfredzaamheid. Hiermee draagt de stichting bij aan structurele welzijnsverbetering.

Onder het kopje 'projecten' kunt u lezen met welke concrete initiatieven de Stichting zich bezighoudt. Stichting LMStandard Supports opereert volledig zelfstandig en totaal onafhankelijk van andere organisaties.

 

DONEER

Recente Projecten

Hieronder vind u de meeste recente projecten die wij met heel veel dankbaarheid en toewijding hebben gerealiseerd.

Naaiatelier Highway Suriname

25 km buiten de Surinaamse hoofdstad Paramaribo vormt een groep vrouwen een coöperatief naaiatelier genaamd 'Maknadi Tembé'. Een naaiatelier voor jonge vrouwen die weinig mogelijkheden hebben.

Supreme Sanitary Pads

Supreme is een social business in Malawi, en is een bedrijf dat herbruikbaar maandverband produceert. Een nieuw product in Malawi. Het doel: het creëren van werkgelegenheid en met de producten uit de social business tegelijkertijd de onafhankelijkheid van meisjes en vrouwen vergroten.

Training voor vrouwen binnenland

De vrouwen van Pikinslee (Suriname) hebben naast de tassen die ze voor de verkoop maken nu ook geleerd om kleding te maken. Eerder dit jaar leerden ze een korte broek maken, in de laatste training hebben ze kinderkleding leren maken.  

Donateurs

Onze grootste donateurs zijn LMSales en KZM Advies