Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!
Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!

Informatievoorziening door middel van training en voorlichting.

 

Overige Projecten

Supreme sanitary pads - Malawi
Supreme sanitary pads - Malawi

Onze social business in herbruikbaar maandverband maakt het voor veel meisjes weer mogelijk om volledig te participeren aan het dagelijks leven.

 

Malawi Projecten

Economisch onafhankelijk worden door ondernemerschap
Economisch onafhankelijk worden door ondernemerschap

Het ondersteunen van kleine ondernemers in ontwikkelingslanden betaalt zich uit. Deze ondernemers kunnen hun gezin onderhouden en hun kinderen naar school sturen.

 

Suriname Projecten

Malawi projecten

Hieronder vind u de meest recente projecten die wij met heel veel dankbaarheid en toewijding hebben gerealiseerd. Sinds 2015 is de stichting actief aanwezig in Malawi waar veel mooie projecten gerealiseerd worden.

Kidu Cinema
01-01-2018

2017 is een uitdagend jaar voor Kidu Cinema geweest. 

Benson’s Chairs
30-12-2017

Benson is lid van het Kalambwe Disability Forum en is dankzij de lening van de stichting zijn eigen bedrijf gestart.

Supreme Sanitary Pads
25-04-2017

Supreme heeft de nodige ontwikkelingen doorgemaakt de afgelopen maanden. Locale en internationale samenwerkingsverbanden zijn gestart, vele scholen bezocht en het belangrijkste: honderden schoolmeisjes in Malawi zijn bereikt met de herbruikbare pads!

Kalambwe Disability Forum
28-02-2017

Deze groep van mensen laten zich niet begrenzen door hun beperking! In samenwerking met Smiley streven ze naar zelfstandigheid. Smiley heeft uit eigen initiatief een empowerment groep opgezet voor mensen met een beperking uit Nkhata Bay. Smiley voelt veel sympathie voor deze mensen en zet zijn eigen tijd en geld in om ze te empoweren. Mensen met een beperking staan voor veel uitdagingen in Malawi. Ze staan onder aan de maatschappij, zijn zich vaak niet bewust van hun rechten en kunnen geen werk vinden.

Naomie's Ladies Shop
22-02-2017


Naomie heeft vorig jaar een micro krediet gekregen om haar ladies shopje op te gaan bouwen. 

Yanu Yanu Bakery
02-02-2017

Dorothy, een slimme jonge meid heeft met haar man een bakkerij opgezet in Nkhata Bay, Malawi. Ze richten zich op broodjes en zoete dingen zoals cakes en taarten onder meer, met fruit uit het seizoen.

Supreme Sanitary Pads
01-10-2016

Supreme is een social business in Malawi, en is een bedrijf dat herbruikbaar maandverband produceert. Een nieuw product in Malawi. Het doel: het creëren van werkgelegenheid en met de producten uit de social business tegelijkertijd de onafhankelijkheid van meisjes en vrouwen vergroten.

Kidu Cinema
23-07-2016

Kidu Cinema is een social business in Malawi. Kidu betekent ‘voor ons allemaal’. De educatieve bioscoop dient meerdere sociale doelen tegelijk:

Butterfly Space
19-07-2016

Hanne en Floris zijn in januari 2015 vertrokken naar Malawi om het management van een lodge genaamd Butterfly Space over te nemen. De lodge draaide erg slecht waardoor de banen van het personeel op het spel stonden.


http://www.butterflyspacemalawi.com